Popůjčováno #1

Zdravím :)

Užíváte si toho nádherného počasí? Já ho oslavila s tou nejlepší čokoládovou zmrzlinou pod sluncem :))) několikrát jsem se jako vorvaň vyvalila na zahradu a střídala to s chvilkama u televize, kde sleduju ty chudáky/magory na Tour de France :)

Dnes přicházím s další novou rubrikou s názvem Popůjčováno. Kdo četl předchozí články a tagy tak ví, že jsem v knihovně nebyla už hezkých pár let, to mi ale nebrání číst si půjčené knihy od svých kamarádek, nebo se k dalším dostanu přes sestru. V dnešním článku vám tak představím tři knížky, které ségře propůjčila její spolužačka. Jen chci upozornit, že když mám doma nějakou půjčenou knížku, vždy ji přečtu co nejdřív, i když to třeba není můj oblíbený žánr, protože nechci vynechat žádnou příležitost ke čtení. :)

Co mám tedy teď doma půjčeného a nepřečteného? :) (většina z mých doteď zrecenzovaných knih taky nebyla z mojí knihovny)

První knížkou je Mámin seznam od St John Greenea, což by měl být román, který je znovu protkaný nevyléčitelnou nemocí matky od rodiny. Protože matka ví, že se svými dětmi a manželem už dlouho nezůstane, sepisuje seznam, který má celou rodinu po jejím odchodu udržet v normálním stavu. 

Další půjčenou knížkou v mé knihovničce je román pro ženy od Nory Robertsové - Krajina světla. Kromě romantiky bychom v knize mohli objevit i detektivní prvky, které uvodí tu pravou atmosféru pro to, aby se hlavní hrdinka mohla potkat se svým vyvoleným.

Poslední knížka, kterou bych vám chtěla představit, je román Nebezpečná žena od Jackie Collins. Děj by se měl točit kolem dokonalé ženy s perfektním životem, která je však zapletena do mafiánského prostředí...


Četl někdo z vás některou z knížek? Libily se vám? :) Ani po jedné knížce bych v knihkupectví nesáhla, ale když už je mám takto doma v rukou, moc se na ně těším :)



Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

9 Responses to Popůjčováno #1

  1. Tak to jsem zvědavá na názor :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ani o jedné z těch knížek jsem neslyšela, ale ta první vypadá, že bude skrývat vcelku silný a citlivý příběh. Jsem zvědavá, jak se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. těším se na recenzi knížky Mámin seznam, protože to vypadá opravdu zajímavě ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto knihy neznám.
    Jinak já moc na půjčování nejsem. Sice to leze do peněz, ale nejraději mám vlastní knihy, které jsou nové, otevřu je, přivoním a nebudu nadávat a skučet nad tím, že ji někdo natrhl, polil a podobně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já znám jen Noru Robertsovou, kterou máme doma, ale zrovna ne tenhle díl. Zbylé dvě knížky neznám, i když vypadají dobře. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ta první knížka vypadá zajímavě, smutně, ale zjímavě, bohužel nic moc není můj styl, já mám nejradši fantasy, a i když detektivky jsou bezva a nechápu, jak autor může vymyslet tak skvěle logický a geniální řešení, stejně mě prostě nejvíc baví, když je v tom zamotanýho něco, co není z našeho světa, ráda utíkám do světa fantazie :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám radši fantasy než romány, ale čím víc romány (z normálního světa) čtu, tím víc mě baví, asi právě díky tomu, že se v nich odehrává to, co by se mohlo stát i mě :)

      Vymazat
  7. Tak to říká i moje babi, asi na tom něco bude :D :)

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.