Hipsterský TAG

Ahoj všichni :)
Protože v poslední době přidávám málo článků a jsou to výhradně recenze, myslela jsem si, že by se vám líbil nějaký TAG. Na blogu u Lucy jsem jeden našla a protože se mi líbil, vypůjčila jsem si ho :) Abych ale řekla pravdu, u poloviny otázek naprosto netuším, co odpovím, takže... Jdeme na to? :D

1. Populární kniha nebo série, kterou nemáš ráda
Tak tohle je jednoduché, nad odpovědí nemusím vůbec přemýšlet. Hvězdy nám nepřály je kniha, která mne vůbec neoslovila, většinu času jsem měla chuť Hazel propláchnout pusu i mozek. Maličko si u mne tento příběh vylepšil reputaci díky filmovému zpracování, kde naštěstí Hazel nebylo vidět do hlavy :D

2. Populární kniha, kterou miluješ a druzí ji nemají rádi
Nevím, jestli to pak je až tak populární kniha? Druhá šance, lásko byla kniha, která se mi velmi líbila a přitom jsem zaznamenala spoustu spíš negativních ohlasů či rovnou odsuzujících slov, že lidé tuhle knihu vůbec nebudou číst... Já ji ale můžu jedině doporučit, pokud se chcete odreagovat :)

3. Milostný trojúhelník, ve kterém hlavní postava skončila s někým jiným, než jsi chtěla
Určitě se to stalo už mnohokrát, já si v tuhle chvíli vybavuju jen Bellu a Jacoba. I když celá série nepatří k mé ani trochu oblíbené, jako puberťačka jsem ji četla a když už jsem měla někomu držet palce, vždycky to byl Jacob!

4. Populární žánr, který stále nechápeš a nemáš ráda
Jsem čtenář, který si podle žánrů moc nevybírá. Dokážu si zamilovat knihu jakéhokoli žánru, a tak tu otázku tak trochu otočím - žánr, který máš ráda, i když to ostatní moc nechápou: biografie nebo nejlépe autobiografie. Pokud to bude autobiografie nějakého sportovce, na 110% se od ní neodtrhnu, dokud ji nedočtu :)

5. Oblíbená postava, kterou nemáš ráda
Taková Mia z Jestli zůstanu mi k srdci vůbec nepřirostla, i když ostatní ji v knize měli celkem rádi. O Edwardovi ze Stmívání ani nemluvím. A co třeba taková Tris z Divergence mi taky moc nešla pod vousy (vždyť taky žádné nemám, žejo...).

6. Populární autor, jehož stále nemáš rád
Tady přichází na řadu moje averze vůči Johnu Greenovi, i když si to chudák vysloužil jednou (pro mě) nepovedenou knihou a velkým humbukem, který se kolem něj strhl... Hodlám ale dát jemu i dalším jeho knihám šanci :)

7. Populární série, kterou si vůbec nechceš přečíst
Vůbec si nevybavuji populární sérii, která by mne nelákala. Teď snad ani nevím, jaké jsou populární série :D Když bych si to ale poupravila na populární knihu, kterou si nechci přečíst, byl by to Muž jménem Ove nebo takový Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel.

8. Filmové zpracování, které máš raději než knihu
Tady znovu jednoznačně odpovím Hvězdy nám nepřály. Opravdu v nich Hazel nebyla tak nesnesitelná, asi proto, že jsme neměli možnost vidět do její hlavy a poslouchat tu její přechytralost ;)

Jak byste odpověděli vy? Nikoho nenominuji, ale ráda bych si vaše odpovědi přečetla, tak mi kdyžtak hoďte odkaz do komentářů :))
Hezký den
Míša

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Hipsterský TAG

  1. Tak to jsem ráda, že jsi ho napsala. Koukám, že jsme obě narážely na Johna Greena. :D
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  2. Od Johna Greena jsem četla tři knihy a přestože mě bavilo je číst, stojím si za tím, že John Green je hodně hodně hodně přeceňovaný autor. Hvězdy nám nepřály se mi také líbily víc jako film, nicméně chci dát knize druhou šanci a pokusím se ji přečíst znovu.
    Jinak mě docela pobavila a překvapila tvoje odpověď v otázce o milostném trojúhelníku. Já bych si totiž asi taky vybavila právě Stmívání :D Vždycky jsem zbožňovala Jacoba a přestože bylo jasné, že s ním nikdy Bella neskončí, fandila jsem mu jako o život :D To byly časy :D :D

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.