Rozbaleno #24

Ahoj všichni :)

Dlouho jsem nepřidala žádné rozbaleno, protože jsem byla moc líná a zároveň na knížk moc natěšená :) Teď jsem si ale řekla, že vám své dva přírůstky z minulého týdne ukážu :)

Nejdřív se pochlubím knihou, jejíž rozbalování jsem ale nevyfotila. Jde o knihu Galgad, o které jsem neslyšela až do chvíle, kdy se mi ozval sám autor (ani to jsem nepoznala O:)) s tím, jestli nechci knihu zrecenzovat. Potom, co jsem si o knize něco málo přečetla, jsem nadšeně souhlasila a už teď se na těsím, až se vrhnu do čtení :)
Jako milovník pevných vazeb bych čekala, že se mi obal knihy nebude moc líbit, ale opak je pravdou. Kniha je neobvyklého - malého - formátu a díky paperbacku je i skvěle ohebná, takže je ideální třeba do tašky na cesty, protože se nejen pohodlně skladuje ale dobře se s ní i manipuluje :))

Druhým přírůstkem, kterým se pochlubím, je kniha, kterou mám na zrecenzování od internetového knihkupectví knihcentrum a opravdu se na ni těším. Znáte mě, nejsem typický knižní bloger, který čte jen beletrii, nejlépe Young Adult. Naopak si moc ráda přečtu skutečné příběhy a informace. A na ty se v této knize těším...




Kdo z vás by si chtěl přečíst knihu Jak funguje Google? Společnost, která ovlivňuje nejen internetový život většiny z nás nechává čtenáře nahlédnout pod svou pokličku a já jsem více než zvědavá, co všechno se dozvím :)


Tohle jsou tedy mé dva nové přírůstky do knihovničky, na které brzy čekejte recenzi :)
Jaké nové knížky máte doma vy? Četli jste Galgad či Jak funguje Google? 
Hezký den
Míša

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to Rozbaleno #24

  1. Ty jsem ještě nečetla :)
    http://denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Galgad dorazil aj mne. Som na to dosť zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak funguje Google vypadá strašně zajímavě. Hrozně se mi líbí obálka, která je... tak příjemně jednoduchá, a přesto zvládne nalákat. Těším se na recenzi, doufám, že mě nakopne si knížku taky přečíst :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem dostala také nabídku na knihu Galgad a momentálně knihu čtu a zatím se mi líbí. Jinak Google jsem nečetla, ale vypadá zajímavě. Já jsem nedávno dostala už zmíněnou knihu Galgad a dnes mi přišla výhra v soutěži a to kniha Dovolenkáři už se na ni moc těším a spolu s ní přišla i krásná plátěná taška. :)
    http://readingwithlu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Galgad mi také dorazil a moc se těším, až se do knihy pustím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Obě vypadají zajímavě, i když ta druhá o trochu víc :) Už se těším na recenzi a uvidím, jestli si ji pořídím taky :)

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.