Zapomenutý unboxing a dnešní nákup!

Ahoj všichni! :)

Mám toho teď okolo zkoušek celkem hodně, dneska se mi zrovna jedna nepovedla (holt jsem si sedla ze tří variant na tu nejhorší :/), a tak jsem si vyrazila udělat radost do knihkupectví! 
Ještě předtím vám ale ukážu tři knížky za poslední dva prosincové týdny, které jsem sice měla nafocené jako unboxing, ale byla jsem líná nakonec ten článek zveřejnit (ono je to děsná práce, dát pár fotek me třem větám :D).  Takzle co mi přišlo? Tři skvělé recenzáky...

Evita od Metafory! Druhou mám pro vás do soutěže, kterou vyhlásím o víkendu!





Barakuda na recenzi pro server Vaše literatura, kterého taky právě čtu a zatím se mi knížka moc líbí :)


A Kukuřičný město od Hostu jsem dostala na recenzi, kterou jsem uveřejnila v rámci společného čtení u Vojty z Knižního kukátka!

Ale teď už k dnešním úlovkům :) 

Vždy se mi líbila tahle obálka a potřebovala jsem se vejít do určité částky při dnešním nákupu, takže jsem sáhla po Kruhu, který byl zrovna ve slevě :)YA dystopické knihy teď celkem žeru, takže to snad byla dobrá volba (dlouho jsem držela v ruce Half Bad, ale říkala jsem si, co kdybych ji vyhrála u Basterky v soutěži :D všichni šup soutěžit!)


Volání kukačky a Prázdné místo. Dvě knihy, které si kvůli jejich autorce musím přečíst :) začnu tedy touto...


Nemám moc náladu v poslední době číst knihy z válečného či poválečného prostředí, tuhle knihu už ale dlouho všichni opěvují a tak si i já od fešáka Markuse Zusaka konečně něco přečtu :)


A to nejlepší nakonec! Druhý díl Labyrintu! Nutnost :) navíc, proč být jako všichni ostatní a čist ho v češtině ...?! :D

Které knihy jste už četli? Na jakou se mám těšit nejvíc? :))

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to Zapomenutý unboxing a dnešní nákup!

  1. Evitu bych si chtěla přečíst a zlodějku knih jsem dostala k vánocům. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Evita je úchvatná kniha, určite sa ti bude páčiť, ja som ju dočítala po Vianociach. Najbližšie sa z tých životopisných chystám na Grace - Kněžna monacká.

    OdpovědětVymazat
  3. Volání kukačky mám tento rok taky v plánu :) A kukuřičný město už jsem četla, a teď i zrecenzovala, výborně jsem se u toho bavila :)
    Jinak ze zkoušky si nic nedělej, já měla stihnout 3 testy za dvě hodiny dneska :D Úplně bez šance, jaksi nám zapomněli říct, že to budem psát zároveň, ale že nám nepřidají čas navíc :D Tak budu dopisovat, co mi chybí a co jsem pokazila :D

    Králík v krabici

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné knihy, všechny! A Labyrint v angličtině? Závidím! Já bych to ale nedokázala přeložit, takže jsem ráda za svoji českou verzi, ale držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné, jak já ti to závidím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné přírůstky :) Scorch Trials, Zlodějku knih a Kruh ti závidím :)

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.