Co můžete očekávat ...

Zdravím :) Pokud tento článek čtete, tak to znamená, že jste opravdu zavítali na můj nový (knižní) blog a za to vám upřímně děkuju :) Vezmu to jen stručně, protože na vykecávání mám druhý blog a ráda bych, aby to tak i zůstalo. Ale proč jsem si teda zakládala další? Jednoduše řečeno - nerada svoje rozdílné zájmy míchám a uvědomuju si, že čtenáři, kteří můj první blog navštěvují, očekávají články úplně jiného typu, než ty, které budete moci číst na tomto blogu. Naprosto nečekaně - články zde budou hlavně plné mých názorů na knihy, které přečtu. Abych nemarnila čas milovníků detektivek (i když Jo Nesboe a jeho Harry Hole...), tak dopředu říkám, že v poslední době sáhnu ráda hlavně po biografiích, nejlépe autobiografiích sportovců nebo po knihách zaměřených na zdravý životní styl. Chtěla bych se také více věnovat cestopisným knihám, ale nepohrdnu ani sci-fi literaturou, protože ...

Pokud vás teda zajímají podobné knížky jako mě, nebo chcete vidět, jak se budu v psaní recenzí vyvíjet (samotnou mě to zajímá), tak budu ráda, když se na můj blog vrátíte :) Neočekávejte však postřehy knihomola, protože to opravdu nejsem já. Čtu pro radost a když na to mám náladu, nepamatuju si kterou knížku jsem četla jako první, kterou jsem za svůj život nechala rozečtenou a nikdy se k ní už nevrátila, ani se nezaznamenávám, kolik knížek týdně, měsíčně či ročně přečtu, protože to pro mě není podstatné (třeba se to časem změní), hlavní je, jestli mě knížka zaujme nebo ne... Takže se uvidíme u příštího článku? :) Mějte se krásně a užívejte přicházejícího léta! Follow my blog with Bloglovin

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

12 Responses to Co můžete očekávat ...

  1. Vítej mezi námi :) Zdravý životní styl mě také hodně zajímá, tak se těším :) Ať se daří a gratuluji k prvnímu čtenáři! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se těším na články! :) Ten obrázek je perfektní, přesně má slova. :D Přeju hodně štěstí s blogem, ať brzy najdeš své stálé čtenáře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad někoho zrovna mé články zaujmou :) Děkuju!

      Vymazat
  3. Už se těším na příspěvky! :) Působíš moc sympaticky. :)
    A ten obrázek je fakt božácký :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak vítej v blogosféře. :) Neboj, to počítání knížek a stránek přijde... časem. :D Zatím přeju hodně štěstí a chuti do psaní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak sleduju ta čísla u ostatních blogerů, tak je mi jasný, že je jen otázka času, než si budu každou přečtenou knihu taky odškrtávat :D :) Děkuju!

      Vymazat
  5. Ten obrázek je dost trefný :) Jinak, vítej! =D Jestli nevadí, tak jsem tě nominovala do blogerského tagu, který je určen pro blogery, co mají méně než 200 prav. čtenářů. Zde máš pravidla + 10 otázek ode mě - http://bookeers.blogspot.cz/2014/06/blogger-tag.html?showComment=1403274106353#c1162892576464841824. Good luck :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vítej a přeji ti mnoho úspěchů v blogování. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Přeji příjemné knižní blogování. :) Věřím, že Tě to bude bavit. :)
    Na sportovce moc ujetá nejsem, ale upřímně se těším na nějaké ty cestopisy a hlavně k Tobě budu chodit chytat inspiraci na knihy o zdravém životním stylu. :)

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.