FB stránka a váš názor

Ahoj všichni :)
V dnešním článku bych se vás ráda zeptala na názor ohledně mého blogu! Přestože jsem si blog zakládala hlavně pro sebe, jsem neskutečně ráda za každého nového pravidelného čtenáře, ale stejně tak jsem ráda za každý komentář! A v tuhle chvíli už si uvědomuju, že bych si tu čtenáře i ráda udržela, ještě ke všemu spokojené :) U ostatních blogerů opravdu ráda čtu osobní články, různé vykecávání apod., a proto se ptám teď vás, zda byste takovéto články rádi viděli i u mě? Zajímají vás věci z mého života nebo třeba fotky? Jak už jsem psala v prvním článku, na to pravé vypsaní z blbostí mám svůj první blog (ZDE). Došlo mi ale, že většinu z vás asi nezajímají věci ze zdravého životního stylu a světa fitness, kterých se články většinou týkají, i když jsou to vlastně články o mně. Napište mi prosím do komentářů nebo na mail, který vidíte v pravém sloupečku. Za každé vyjádření budu vážně vděčná! :)

A nově mě a tento blog najdete také na Facebooku! Říkala jsem si, že bych měla jít s dobou a doufat, že tím přitáhnu i některé čtenáře. Navíc mě napadlo, že některé krátké blbůstky z mého života můžu psát právě tam a nezaplácávat každou fotkou blog :) Přijde mi, že k sobě mají lidé na těchto stránkách tak nějak blíž :)) Nehodlám nahánět ,,lajky" , ale pokud mi ho dáte, budu mít radost (nebudu se vám přece snažit nakecat, že ne :))! Blog Tisíce životů na Facebooku!

A jak jste si všimli, napravo jsem udělala klikačky právě na FB, ale taky na instagram! A protože jsem děsný nemehlo, dala mi dnešní snaha lehce změnit design blogu (líbí se vám? jsem úplně mimo v těchto věcech, takže razím heslo ,,v jednoduchosti je krása" ), předělat sloupce, udělat rubriky (za radu děkuju moc blogerce Knihomolce Nell :)) atd. hodně práce. Vlastně jsem na sebe pyšná, i když vidím, že to je celkem děs :))) No a k tomu instagramu! Jsem závislák! Fotek už tam mám víc než tři sta! Pro tenhle blog ale samostatný instagram vytvářet nebudu. Mám svůj současný profil ráda a ráda přes něj sleduju své oblíbené sportovce a fitnessky atd., takže bych nerada svůj čas dělila mezi víc profilů. Určitě budu mít radost, když se mi na profil podíváte a bude se vám líbit, ale musím vás upozornit, že pokud nemáte rádi selfies, fotky jídla (i když často zdravého) nebo fotky přírody, raději ho ani neotvírejte ať se vám z toho nepřitíží :))) INSTAGRAM

Takže kdo z vás je teď Bolt? :)))

Všem přeju krásný víkend, třeba s knihou! :))

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to FB stránka a váš názor

  1. Ano ano ano, články o Tobě mi vůbec vadit nebudou, na Facebook a Instagram si Tě hned přidám a vzhled se mi líbí, v jednoduchosti je krása přesně, jak jsi řekla :)

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.