New In #2 aneb ebooks

Ahoj všichni! :)
Jak si užíváte prázdniny? Já jsem právě na několik dní v Táboře (nemůžu omylem někoho z vás potkat?) a nemám moc čas číst ani psát články. Hned jak přijedu domů, tak přidám recenzi na Silo, ale teď jsem si našla čas jen na sepsání druhého dílu New In :)

Z papírových knih mi od posledního přidání New In článku nepřibyla žádná, ale eknih jsem našla na freebooksy.com hodně (je to zadarmo, neber to, žejo!) :) Nebudu vám ukazovat všechny, protože jsem si jich do iPadu natahala každý den opravdu hodně, vyberu tedy jen ty podle mě nejzajímavější! Upozorňuju, že až na Silo jsou to všechny knížky v angličtině :)

Silo - Hugh Howey
Tuhle e-knihu jsem si koupila minulý týden, když jsem ji objevila za 65Kč na ebuxu, to nešlo odolat :) A zatím jsem celkem spokojená, i když jsem v půlce a stále jsem se do knihy pořádně nezačetla. Na druhou stranu na to nemám tolik času a čtení tak mám nějak rozlítané, takže to může být i tím...

Outview - Brandt Legg
První díl trilogie Inner Movement mne zaujal hlavně obálkou, ale také anotací. Mystických fantasy thrillerů totiž není nikdy dost ...

A Death Displaced - Andrew Butcher
První kniha série, ve které jsou skloubeny prvky romantiky a paranormálních jevů? To si musím přečíst! 

Collateral Damage: Red Flag - Gerald Greene
Romantika odehrávající se v Taiwanu, který je okupován Čínou

Worthy - Lexie Ray
Přiznám se, že tě tenhle první díl trilogie zaujal hlavně obálkou...

The Sound of Footsteps - Diane Patterson
Přistěhovat se do domu, kde údajně straší, nemusí být jednoduché, i když na duchy nevěříme...

Alex Hollick: Origins - Andrew Downs
Prosředí FBI mě vždycky zajímalo a pokud je v thrilleru spojená romantika s vraždami a vyšetřováním, úspěch by měl být zaručen!

NUKED: I Was A Guinea Pig For The U.S. Army - Michael Harris
Autor knížky vzpomíná na chvíle, kdy společně s dalšími vojáky testovali pro Americkou vládu atomové bomby. Tohle témě mě vždycky lákalo, takže knížka od přeživšího autora, který se dělí o své zážitky mě jednoduše nemohla nechat chladnou. 

Second Chance Christmas - Shawn Inmon
Krátká povídka o milencích, kteří se po dlouhých letech potkali a mají možnost spolu Vánoce prožít znovu.

Wings of Glass - Gina Holmes
Kromě obálky mě upoutal hlavně název knihy. Po přečtení anotace jsem zjistila, že se jedná o příběh mladé ženy, kterou její muž bije. Hlavní hrdinka se ale v knize postupně znovu naučí mít ráda život...

Beyond Love - K. Arron
První díl stejnojmenné trilogie, ve které hledejte hlavně spoustu romantiky a lásky. Zaujalo mě, že by příběh měl být vyprávěn z pohledu muže :)

Nine Lives - Tom Barber
Devět životů - devět teroristů. Celý příběh se odehrává na Silvestra v přeplněném Londýně. Trocha zmatků se mi v knize může jedině líbit :)

The Strange Case of Susanna
Novopečená náhradní matka je spokojená s tím, jak si s jedenáctiletou Susannou padla do noty, tahle idylka ale nevydrží dlouho...

Cruxim - Karin Cox
První díl nadpřirozené série, v němž je hlavním hrdinou padlý anděl a vyskytují se v něm dále třeba upíři. Že by to byla splácaná blbost? Kdo ví, ale tohle témě mi nikdy nesmí uniknout :)

Decisiouns, Decisions - J. Buchanan 
Psychologický román zabývající se uměním se rozhodnout...

A New Dawn Risisng - Michael Joseph
Vdovec, který kromě manželky ztratil i svou dceru, dostává od života druhou šanci, ta však netrvá dlouho, protože je obviněn z vraždy ...

Gzardians: The Girl - Lola StVil
Co se stane, když se nadpřirozená bytost zamiluje do obyčejného člověka?

Child of the Ghosts - Jonathan Moeller
Spojení nadpřirozena se starověkem? Proč ne :)

Četli jste některou z knih, nebo ji alespoň znáte? Vybrala jsem necelou polovinu e-knížek, které jsem si za posledních pár dní stáhla, tohle jsou pouze ty, které mě nejvíce zaujaly :) Přesto stále dávám přednost papírovým knížkám, a tak to ještě chvíli potrvá, než přečtu ty co mám doma, a začnu s těmito. 



Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to New In #2 aneb ebooks

  1. Silo si chci už dlouho přečíst. Susanna a Beyond Love vypadají zajímavě a ráda bych si je i přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tééda dosť ich! :) A pekné obálky. Silo vyzerá skvelo.

    OdpovědětVymazat
  3. Z těchto všech knih znám jen Silo, které si hodlám koupit - ale v tištěné podobě, tu mám nejradši :) Jinak je jich opravdu hodně těch knížek, takže máš asi co dělat :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Silo jsem teď dostala zdarma k nákupu čtečky, takže na recenzi jsem vážně zvědavá! Cruxim vypadá zajímavě, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak Worthy má naozaj nádhernú obálku 8) taká zmyselná 8D

    OdpovědětVymazat
  6. Serie urcite stojí za přečtení , budu ráda kdyz se pridas , není podmínkou že by si serii už číst měla :) dej vedet jak na tom jsi :)

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.