Novinky a spolupráce se NEOLUXOREM

Ahoj všichni :)
Jak se máte?
Já jsem se včera vrátila z krásných jižních Čech, kde jsme projeli Tábor, Písek, Hlubokou, České Budějovice a spoustu menších ale zajímavých míst, a tak se vás ptám, zda by vás bavily i články s fotkami z mých výletů? Nejsem žádný profesionální fotograf, ale některé fotky nejsou špatné a jako ukázky by mohly stačit :)

Žádnou novinkou pro vás určitě není, že čtu Silo. Zajímavá kniha, ale nemůžu se do ní pořád začíst a vydržet u ní déle. Jednoduše řečeno, nejsem do příběhu zažraná. Uvidíme, jestli alespoň závěr překvapí. Co čtete vy? Jakou knihu mi doporučíte?

Novinkou (kterou ale někteří z vás stejně vědí :)), že jsem se dostala mezi několik vyvolených recenzentů pro NEOLUXOR, konkrétně pro jejich BLOG. Nedokážu ani popsat, jakou jsem měla radost, když jsem otevřela mail od Olgy právě s tímto oznámením! A už mám ve svém iPadu i první dva ebooky na zrecenzování - skvělé knížky, které jsem měla na svém wishlistu (a očividně je tam měla i Basterka :)), takže se už teď těším, až si je přečtu a doufám, že se mi podaří napsat hezkou (a publikovatelnou :)) recenzi! Držte palce :)


A nakonec vás snad navnadím, protože se mi v hlavě zrodil nápad na zajímavý projekt. Pokud se mi podaří sehnat podporu ostatních blogerů (očekávejte zprávy! :)), pak by mohly vzniknout zajímavé články, hlavně pro začínající blogery :)

Užívejte si krásného léta a dejte mi prosím vědět do komentářů, zda by se vám teda líbily i fotočlánky :)

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

14 Responses to Novinky a spolupráce se NEOLUXOREM

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji ke spolupráci. :) A neboj ty recenze určitě budou skvělé.. ;)
    Jinak já jsem taky bloger. Takže kdyby jsi potřebovala někoho dalšího do projektu tak dej vědět. Bude mi ctí. :)
    Ano chceme ! Jsem zásadně pro fotočlánky !!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!
      Dobře dobře, fotočlánky budou :)!
      Výborně, brzo - asi zítra si k tomu sednu - ti napíšu, o co se bude jednat, děkuju, že se takhle nabízíš :)

      Vymazat
  3. Gratulace!! Silo mám také v plánu zakoupit, škoda, že Tě nebaví, doufám, že u mě to bude naopak. To je nejhorší, občas se mi stane, že na nějakou knihu všichni v mém okolí pějí chválu a já mám pak problém ji vůbec dočíst. Tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!
      Snad tě to nijak neovlivní a i tak se na Silo budeš těšit :) Já od něj asi měla vysoká očekávání ... na druhou stranu to ale není přímo tak, že by mě nebavilo, jen z děje nejsem unešená, a tak nemám potřebu číst tak rychle, jako u ostatních knížek.

      Vymazat
  4. Silo mám v Kindlu a už brzy se na něj chystám. :) Jinak gratuluji ke spolupráci. Já měla také v plánu se do konkurzu přihlásit, ale byla jsem na dovolené a když jsem přijela zpět, tak jsem se ho chystala vyplnit, ale bohužel ho uzavřeli dříve, protože tam bylo strašně moc lidí.

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jednou gratuluji! Těším se na recenze, protože jsem po knihách taky koukala, určitě budu hrozně litovat, že je nemám :) A já se klidně ke spolupráci hlásím, už dlouhou dobu mám rozepsaný článek pro začátečníky především ohledně obrázků v menu a navigace :)

    OdpovědětVymazat
  6. jeeee, tak to gratuluju k prima spolupráci !!

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji ti! :) Co sis vybrala za e-booky? Nějak už si nemůžu vzpomenout. Já zrovna včera psala recenzi a posílala ji. Byla jsem jak na trní. Vůbec jsem nevěděla, jestli se bude líbit, ale snad to nějak dopadlo. Za některé chyby jsem sice měla chuť si dát facku, ale snad dobrý nakonec.

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji. :) Já tam taky psala, ale vlastně mi o to ani tolik nešlo, jen jsem byla zvědavá na odpověď. Nakonec tam nejsem, ale nestěžuju si, už teď mám knih nad hlavu a nedokážu jim odolávat, takže nesmím vyhledávat taková pokušení! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Páni :) Gratuluji ke spolupráci. To je prostě pecka :) Já se nehlásila, protože si myslím, že nemám dost zkušeností s psaním recenzí, ačkoli mě to vážně baví :) Jinak pokud potřebuješ třeba nějaké pokusné blogerské králíky tak se klidně nabízím :) Fotočlánky mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. Také se přidávám ke gratulaci :)

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.