TAG - Zpověď blogerky

Ahoj všichni! :)
Určitě jste si už všimli, že se na mém blogu v poslední době objevují jen recenze (a ještě málo, omlouvám se, za jejich pozdní dodávání...) a občas nějaké to Rozbaleno, se kterým už taky ale budu pomalu končit, protože jsem se rozhodla teď recenzáky přijímat jen minimálně, nečekaně kvůli škole. Abych udělala zkoušky (a nejlépe na první pokus a ještě ke všemu v předtermínu), měla jsem už dávno začít číst ty tisícistránkové učebnice. Neučinila jsem tak, a tak se do toho hodlám pustit teď od začátku listopadu (ještě týden si dávám na splnění recenzních restů). Je tedy možné, že blog bude trošku prázdnější, nebo se bude víc věnovat i neknižním tématům, uvidím. Určitě ale zase ožije můj druhý blog, protože jsem dopředu ke svým pondělním dvacetinám dostala ten nejúžasnější dárek!!! :)
Ale teď už dost vykecávání!
Jsem nemocná, a tak jenom čučím na seriály. Unavuje mě cokoli, takže jsem líná i číst a psát. Proto i když už TAGy moc nežeru, přišel mi tento, do kterého mě nominovala Anet, za což jí moc děkuju, vhod (vyznáte se v té čárkovací větě? :D). Alespoň se také dozvíte něco jiného, než můj názor na určitou knihu :))
Takže jdeme na to...

1. Kolik času denně trávíš psaním a upravováním článků?

Dřív bych odpověděla, že blogováním trávím spoustu času. Ať už to bylo psaní článků, či nekonečné obíhání blogů. Dnes se může stát, že si na blog ani nevzpomenu. Cizí články čtu málo a své píšu ještě méně. Snad se to zase trošku rozjede, ale v nejbližší době to nebude určitě víc jak hodina párkrát týdně. Pokud by se do toho ale počítalo i čtení recenzáků, pár minut/hodin by tím přibylo. Já sama bych to k tomu ale nepřiřazovala...

2. Utrácíš nebo šetříš?

Utrácím! Neskutečně moc. Míň než ostatní, které kolem sebe pozoruji, ale na mé dřívější poměry je to pořád strašně moc. Naštěstí už taky konečně něco málo vydělávám...

3. Kdy je to pro tebe nejjednodušší blogovat?

Když jsem sama na bytě... takže max víkendy, jinak to moc nezvládám :)

4. Co ti dělá psaní za počítačem pohodlným?

Když se mi do toho chce :D A to se teď moc nestává :)

5. Jaký je tvůj nejhorší makeupový zlozvyk?

Asi všechno co dělám, protože se moc o líčení nestarám. Naplácám na sebe, co je zrovna po ruce (ani odstíny neřeším) a jdu. Nijak mě ale moje prohřešky netrápí, vlastně si jich vůbec nevšímám...

6. Jakým citátem by se měl podle tebe řídit svět?

Těch je spousta... mohla bych tu vyjmenovávat do nekonečna :) Ale třeba Try and fail but never fail to try. Ať už se snažíte o cokoli, objevit sebe, zhubnout, najít si práci, přátele, zaběhnout 100m pod 10s (nový Bolt?), nevzdávejte se a zkoušejte to dál, protože nejhorší, co můžete udělat, je to vůbec nezkusit.

7. Jak dlouho ti trvá, než se vypravíš ven?

Jak kdy. Někdy 5min, jindy hodina. Podle toho jak moc se připravuju, kolik mám času, nebo co všechno u toho ještě dělám. Navíc neznamená, že když mám jen půl hodiny, nebudu se připravovat 40 minut O:)

8. Kdo je tvůj oblíbený/á bloger/ka?

Těch je. Ze všech odvětví blogování - fitness, životní styl, motivace, knihy, filmy, móda,... Nemá smysl, abych tu teď někoho jen tak plácla ;)

9. Který bloger by si zasloužil více čtenářů než má?

Těch blogů je spousta. Ale z toho širšího hlediska bych řekla, že knižní blogeři. My (taky se k nim částečně počítám ne?) máme proti módním, beauty či fitness blogerům jen nepatrnou pozornost a malý počet čtenářů. Nevadí mi to, ale je škoda, že lidé se raději podívají na fotky nového outfitu, než na článek o knížce. Nehodlám tu teď propagovat čtení, ale věřím, že i spousta těch fashion blogerek si večer občas sedne s knížkou a čajem, tak proč se k tomu nepřidá těch lidí víc? :)

10. Na co se nejvíc těšíš v příštím roce?

Zatím se těším na dva další měsíce tohoto roku a takto dopředu nemyslím. Dřív jsem žila ve snu budoucnosti, teď žiju přítomností. Pokud bych ale měla něco odpovědět, tak se těším na léto - chci teplo! :))

11. Jak dlouho ti trvá připravit příspěvek?

Když je přidávám fotky do Rozbalena, může to být  min, když píšu recenzi, tak cca tu hodinu a půl.

12. Co máš právě na sobě?

Legíny, noční košili a mikinu. Ležím v posteli s čajem a teplejma ponožkama :))

13. Na co si ve svém životě nejvíc hrdá?

Toho, že jsem se na sebe nikdy nevykašlala. Stále se objevuji a hledám, i když to není nic jednoduchého :) A to se vlastně vztahuje k výše zmíněnému citátu...:)))

Jak byste odpověděli vy?

Dále nominuji:
Kohokoli! Samozřejmě bych si ráda přečetla odpovědi Basterky, Madlenky, Kriss, Janičky, Andy, a nejlépe všech, které jsem potkala na srazech!!!! Protože miluju číst TAGy :D Ale jestli vás vůbec neznám a vy chcete tento TAG vyplnit, udělejte to taky a nejlíp mi pošlete odkaz! :))

Mějte se krásně, já si zkusím chvilku číst :)))



Míša

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to TAG - Zpověď blogerky

  1. Skoro ve všem souhlasím a odpověděla bych stejně, hlavně u té první otázky.. Na blog není teď v poslední době moc času na obíhání taky ne. Jsem ráda, že nějak stíhám školu a to jsem v druháku.. jsem zvědavá, co budu dělat ve čtvrťáku :D Skvělý tag :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem moc ráda, že ses do toho TAGu zapojila! :) A díky za poděkování. :D

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.