S láskou, Rosie - pojďte se smát i slzet

Už to je víc jak týden, co jsem si mezi zkouškami odskočila (s Janičkou :*) do kina na první romantický film roku 2015. A nelituji!

V poslední době mám lehce sentimentální náladu, ujíždím na předvídatelných romantických příbězích a mám potřebu se smát i brečet v jednom (a stačí mi k tomu málo! :)), takže film S láskou, Rosie měl u mě už předem úspěch jaksi zaručen. A nezklamal...

Rosie a Alex se znají už od školky, a tak se perfektně znají. I když si výborně rozumí, a tak by se mohlo zdát, že jsou pro sebe ti praví, osud jim zřejmě moc nepřeje a jejich city se stále míjí. Pochopí někdy, to co divák na plátně vidí od samotného začátku? A dostanou druhou, třetí, čtvrtou,... šanci?

I když je vám celou dobu při sledování jasné, jak by příběh mohl dopadnout, vůbec vám to nevadí, protože vy jste jako tenisový divák - fandíte Alexovi a Rosie, kteří stojí proti osudu na druhé straně sítě a urputně se snaží vracet téměř jasné vítězné osudové údery.

Obsazení filmu bylo skvělé. Hlavní postavy se k sobě opravdu hodily a navíc maskéři docílili i toho, že divákovi opravdu připadalo, že stárnou (i když Rosie o něco méně :)). Chemie mezi Lily (Rosie) a Samem (Alex) fungovala na jedničku, a tak je všechno uvěřitelné a scény působí reálně.

Nebojte se, že by šlo jen o další nudný romantický film. Většinou příběhu se spíš prosmějete, protože o trapné a vtipné situace není nouze. Pokud jste citlivější, nějaká ta slzička možná taky ukápne, ale nebojte se, tento film vás nabije hlavně optimismem a pozitivní energií :)

Jako milovník angličtiny a hlavně britského přízvuku jsem nemohla být spokojenější, když se většina příběhu odehrává ve Velké Británii a herci jsou také Britové. Skvělým doplňkem ve filmu je hudba. Vybrány byly hity právě z oněch posledních přibližně 15 let, které si připomenete a budete překvapeni, jak starý už který hit vlastně je :)


Pokud jsem vás nenalákala já, trailer to určitě udělá za mě :)

Pro mě S láskou, Rosie představuje krásnou romantickou komedii, kterou si ráda v budoucnu pustím (několikrát) znovu. A vždycky budu doufat, že se Sam rozvede  :D

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

14 Responses to S láskou, Rosie - pojďte se smát i slzet

  1. Podarilo sa, nalákala si ma :D Chcem. To. Vidieť. Hneď. Teraz.

    http://zoniaworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem byla nalákána už od té chvíle, co jsem dočetla knížku a zjistila, že bude i film. Já si jen musím počkat, až ho budou promítat u nás v kině. Naše město je holt strašně opožděné.

    OdpovědětVymazat
  3. Trailer mě dostal, chci ten film moc vidět!

    OdpovědětVymazat
  4. Jé to je krásné. Hned to chci vidět. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jak jsem poprvé uviděla ukázky z tohoto filmu, tak jsem si řekla - To musím vidět! A tady je názor toho, kdo to viděl a líbilo se muto - tím spíš se na to musím podívat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná recenze! Já jsem četla knihu a hned jsem potom šla i do kina s kamarádkami, takže jsem si to užila dvojnásobně a musím říct, že je oboje je krása. Nejvíc mě dostávaly ty hlášky, některé byly fakt boží :D

    OdpovědětVymazat
  7. Někde jsem viděla trailer a říkala jsem si, to musím vidět! :) No a je vidět, že opravdu musím! :) Mám hodně ráda tu herečku, je tak jiná od ostatních v její věkový kategorii a má samí krásný role, doufám, že mě i tady nezklame. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Také to musím hned vidět !!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Chci, chci, chci, chci!! :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně moc se na film těším! Díky Tvému článku ještě více :*))

    OdpovědětVymazat
  11. Film som ešte nevidela, ale určite pozriem :)
    http://ankalooksword.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.