Fotočlánek: Písek a Hoštice

Ahoj všichni :)
Dnes jsem dopsala první recenzi pro Neoluxor (uf, člověk se víc zapotí, když to není jen pro blog) a protože nemám dočteného nic jiného, o co bych se s vámi podělila, přichází první várka fotek z týdne, kdy jsem navštívila jižní Čechy - sami jste si o tento článek řekli :)

První den jsme trošku odflákli a dojeli se podívat pouze do Písku na nejstarší kamenný most v ČR a potom do Hoštic - kdo neví, vesnička, kde se natáčelo všem známe Slunce, seno a... Nebudu přidávat žádné rodinné fotky, takže uvidíte jenom jedno moje selfíčko, protože prostě neexistuje pořádný výlet bez samofotky :) 

Neberte to jako ukázku profesionálních fotek, fotím na iPad a fotky mi mají sloužit jako vzpomínky a vám třeba jako nápad na výlet :)

Nejprve fotky z Písku: most, řeka, jedno z náměstí a park :) (a skoro spící já :D)









A další várka fotek bude z Hoštic :) Uvidíte některé budovy, které znáte z filmů, kostelík a hřbitov (+ hrob Michala Tučného), ale taky JZD, kde najdete vtipně pomalované zdi, fotky postav, pojízdnou postel nebo taky motorku Konopníka.



























No... Koukám, že po nahrání je kvalita fotek ještě horší, ale pro ilustraci smad stačí :) příště to bude snad lepší, protože náš další výlet byl na krásnou Hlubokou :)
Byli jste někdo v Hošticích nebo v Písku? :)




































Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

10 Responses to Fotočlánek: Písek a Hoštice

  1. Krásné fotky :) Úplně na mě dýchá ta příjemná letní atmosféra, hned bych někam vyrazila na výlet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ti fotky navozují tenhle pocit :) Taky bych hned jela znovu :))

      Vymazat
  2. Díky. Krásné fotky... Hlavně ta usměvavá slečna a naleštěná JaWa mě ohromili... díky a díky ;)

    Mimochodem, rád bych tě pozval na můj blog, kde se začínám věnovat ve videích tomu, jak být finančně svobodný... A jak nespadnout do finanční pasti, kdy se život skládá ze spánku, práce a splácení složenek... První video - http://youtu.be/UdbpbWadNLY

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké fotky. Taky bych se jela někam takhle podívat, nechci celé prázdniny prosedět doma, tak snad to v srpnu napravím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě někam vyraz, já jsem za tyhle zážitky vždycky moc ráda :)

      Vymazat
  5. Skvělý článek, já tyhle fotky z výletu miluji, ale ke mně na ně skoro nikdo nechodil :D Do Písku bych se ráda podívala, v Hošticích nedávno dělal můj přítel a říkal, jak je tam mrtvo, že tam skoro nic není :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já si je u tebe teda projedu zpětně :) Je tam mrtvo, vždyť návštěva tam je na 30min se vším všudy a to ještě když si člověk dojde na pivo do hospůdky :))

      Vymazat
  6. Tvůj blog byl přidán do nové tabulky obsahující knižní blogy a weby. Pokud máš nějaké otázky či reklamaci, tak se ozvy. Jakékoli změny prosím hlas.

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.