Každý někdy začínal - seznámení


Ahoj všichni :)
Máme tu seznamovací článek, protože jsem v první otázce požádala všechny účastníky, aby se trochu představili. Proto v dnešním článku oproti následujícím nebudu uvádět u odpovědí jméno a adresu blogu, všechno si totiž přečtete v samotné odpovědi :) Jdeme na to?

Představ, prosím, svou maličkost čtenářům.

  • Ahoj, já jsem Bastera z blogu Knihy nekoušou. Najdete mě na adrese bastera.blogspot.com. Jsem vystudovaná knihovnice a momentálně pracuji v digitálním archivu. Miluji především knihy a čtení. Nejlepší odměnou je pro mě to, když někdo díky mě najde kladný vztah ke čtení nebo ho utuží  Ráda čtu skoro všechny žánry, ale nejraději mám krimi, thrillery, klasiku, společenské romány a romantiku s pěkným humorem. Dalo by se říct, že jsem nejen knihomol, ale také knižní sysel (knisel?), protože knížky nejen ráda čtu, ale také sbírám :) Na mém blogu najdete především recenze knih a různá povídání okolo knížek a čtení. Kromě knih mám ráda také svého přítele, rodinu, kamarády, jídlo a kafe.

  • Hola amigos, já jsem Vendea z blogu Vendea’s dream world of books (http://vendeadreams.blogspot.com). Jsem skoro jednadvacetiletá studentka Literatury a médií, která ráda sní a čte knihy. Převážně v angličtině. Ráda poslouchám hudbu, koukám na filmy, jím pizzu a obdivuji svůj blog. Moje slabost? Hromadím knihy. Svůj majetek počítám na knihy. Nepřišel mi dopis z Bradavic, ani jsem nenarazila na modrou telefonní budku. Takže se protloukám tady, čtu tunu klasiky do školy, vystupuji jako spořádaný Whovian a bloguji.

  • Jsem devatenáctiletá slečna, která je v blogosvětě známá pod přezdívkou Cathy. Přestože knihy miluji, studuji stavební průmyslovku - takže z knihami se nepotkám, leda ve škole s učebnicí. Vedu od roku 2013 blog Mezi nebem a peklem (http://mezi-nebem-a-peklem.blogspot.cz/), který je zaměřený výhradně na knihy. Nic sálodlouhého vymýšlet nebudu, protože mě ani nenapadá, co víc bych řekla.

  • Moje dlouholetá internetová přezdívka je GiraffeAndy a bloguji od roku 2008. Můj aktuální blog jsem založila ale teprve v dubnu 2012 na adrese http://giraffeandy.blogspot.cz/, v minulosti jsem měla blog na blog.cz (http://giraffeandy.blog.cz/), ten však nebyl o knihách, ale o mé grafické tvorbě. Jinak ve "skutečném světě" se jmenuju Andrea, je mi 18 let a žiju v Praze. :))

  • Jmenuju se Jana Benešová a píšu blog U Margarety. Je mi 21, bydlím na Šumavě a studuju v Praze knihovnictví. Spoustu dalších zajímavějších věcí o mě se dozvíte na mém blogu.



  • Jmenuji se Jitka, ale na blogu vystupuji pod přezdívkou Myanmar. S Barmou nemám společného zhola nic, ale kdysi se mi zalíbil zvuk toho slova a při přechodu na novou blogovou adresu jsem byla líná vymýšlet cokoli nového. Kromě čtení patří k mým velkým koníčkům psychologie, kterou také studuji na vysoké škole. Jsem milovnice chaosu a dlouhých cizích slov, kterým nikdo nerozumí. Mé recenze a další články si můžete přečíst na blogu http://book-lords.blogspot.cz/


  • Jmenuji se Šárka a je mi 19 let. Už nějakou dobu vystupuji na internetu pod přezdívkou Tiwala, zkráceně Tiw, a jsem autorkou blogu Turning over pages. Jsem tichý, poměrně nespolečenský člověk, který nejraději tráví svůj volný čas s hrnkem horkého kakaa a dobrou knihou. Když si zrovna nečtu, chodím na dlouhé procházky, fotím nebo sleduji svoje oblíbené seriály. Mým největším snem je navštívit Nový Zéland, kam se chci podívat asi od té doby, co mi bylo 5. Nejraději čtu fantasy a detektivky, ale nepohrdnu ani erotickými romány.

  • Ahoj! Mé jméno je Filip, ale v blogosféře a na svém blogu Magician’s Book (http://magicians-book.blogspot.cz/) vystupuji především pod přezdívkou Filipskh. Je mi šestnáct let a studuji na střední umělecké škole obor grafika/animace, kde v září nastoupím do druhého ročníku. Mezi mé koníčky patří mimo kreslení (které je asi na takovéto škole jakousi povinností) taktéž psaní příběhů a samozřejmě čtení. Protože mám doma několik desítek fantasy knížek, je asi jasné, který žánr si získal mé srdce... :) I přesto ale hoduji žánrům jako je například young adult, dystopie a sci-fi. Ovšem, já dokážu přečíst takřka vše. Kromě encyklopedií a učebnic dějin výtvarné kultury.

  • Jmenuji se Stanislava Ochranová. Je mi 15 let. Na blogu vystupuji pod zkratkou eS. Můj blog najdete na adrese : http://esknihy.blogspot.cz .

  • Jmenuju se Aneta, ale vy mě možná znáte pod přezdívkou Anette (já vím, není to moc originální, co?) z blogu Bookshelf Stories - http://bookshelf-stories.blogspot.cz/ . Nikdy jsem nebyla dobrá v představování sama sebe, ale pokusím se něco vyplodit :D Takže je mi 21, jsem stále studentka a knížky miluju už od malička. Jo, to je všechno, co zvládnu :D 

  • Tak já jsem Roxana, na blogu Roxanne. Najdete mě na adrese http://roxannes-bookshelf.blogspot.cz, založila jsem ho zhruba před dvěma lety. Jak už název napovídá, věnuji se na něm především knihám. Sem tam se tam objeví něco o mé maličkosti, ale rozhodně převažují recenze a všemožné články o knihách. :)

  • Jmenuju se Eliška, ale na blogu píšu jako Eskandriel. Jsem klasický úkaz knihomola, lítám po knihkupectvích, knihovnách, antikvariátech, knižních veletrzích, knihy jsou zkrátka můj koníček. Zajímá mě nejen to, co je v nich, ale i jejich příběhy, cesty...U starých knih si ráda představuju jejich původní majitele a vždycky mě mrzí, že nemohou vyprávět:) http://eskandriel.blogspot.cz/

  • Moje přezdívka je Kay, ale ve skutečném světě se jmenuju Terka. Ani už nevím, jak mě ta přezdívka napadla, je to takové nicneříkající, ale krátké, a už se mi to nechce měnit :D Jinak je můj pseudonym Terry Shmash. Dlouho jsem si myslela, že ho použiju při vydání knihy, ale nakonec mi budou vydávat e-book pod vlastním jménem. Jinak je mi 18 let a kromě psaní blogu www.devils-handbag.blogspot.cz mám s kamarádkou ještě jeden blog, kde zveřejňujeme naše fotografie. Mezi moje zájmy patří psaní, čtení, fotografování, flákání, spaní, mažoretky a poslouchání hudby. Ze všeho nejvíc miluju Queeny a starší klasiku a jednou bych se hrozně chtěla podívat do Indonésie za bratrem. Pořád hledám něco velkého, nějaký velký smysl života, ale nemůžu najít nic :D

  • Ahoj všem. Jsme ségry, Markét a Jíťa, které se svojí lásku ke knížkám rozhodly vložit do blogu. Nás blog vznikl už v roce 2006 a věnoval se hlavně povídkám na téma Harry Potter, což bylo v té době téma strašně populární. Markét postupně přetvořila blog v knižní a já se k ní minulý rok na jaře přidala. Obě dvě jsme už vysokoškolačky, a i když času není moc, snažíme se blog neustále vylepšovat a dolaďovat. Adresa je http://c-ind-ere-lla.blog.cz/ a přímo tam je i pár osobních článků. 

  • Ahoj, jmenuji se Nikol, je mi sedmnáct let, mám ráda zvířátka, knihy, svou rodinu a jsem nesmírně velká puntičkářka.  Blogování se věnuji zhruba rok a půl. Můj blog nese název Knižní království. Můžete ho najít na této adrese: http://kniznikralovstvi.blogspot.com Na mém blogu můžete najít recenze, různá meme, ale také soutěže, videa a fotografie. Důvod mého blogování je láska ke knihám. Ráda se dělím o své pocity a dojmy z knih, které čtu. Má oblíbená kniha je Hostitel, která stále nemá konkurenta.  

  • Představ, prosím, svou maličkost čtenářům (+ adresa tvého blogu) - tady nechám opravdu jen na vás, co všechno na sebe chcete prozradit :)) Takže ahoj čtenáři! Jmenuji se Mája a spolu se svou nejlepší kamarádkou a sousedkou v jednom, jsme si založily knižní blog www.fantasy-maka.blogspot.cz Myslím, že tam se dočtete úplně všechno nejen o knihách, ale i o nás.

Právě jste se seznámili se všemi účastníky mého projektu, kterým ještě jednou děkuju, že do toho se mnou šli :) Těšte se na další otázky, které už budou zajímavější a přínosnější :)

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Každý někdy začínal - seznámení

  1. Skvělý nápad vytvořit tento projekt, už se těším na tu spoustu inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc dobře napsaný článek. Skoro mi to připomíná PR článek, ale spíše to vzniklo genericky, respektive organicky. Ale ten vhled na výkon tam je trochu znát. :) Ale znáte to. Člověk dneska vidí marketing prakticky za vším. Zvlášť když se sám na marketingových aktivitách ve firmě podílí. A to je přesně můj případ.

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.