Rozbaleno #2

Ahoj všichni :)

Venku je dneska zase krásně a já odložila Mámin seznam a pustila jsem se do Hostitele, protože si opravdu nechci kazit den knížkou, která mě nebaví a ani ji nemusím číst. S Hostitelem mi dopoledne uběhlo neuvěřitelně rychle, a to jsem ještě nevěděla, že mi pošťačky tak zvednou náladu...


V druhém dílu Rozbalena (vážně díky Filipe, že jsi mi nasadil brouka do hlavy s pořadem Prostřeno, teď se mi můj děsně originální název přestává líbit!) vám ukážu, co mi dneska odpoledne udělalo obrovskou radost!
Balíčky přišly rovnou dva - nejsem troškař :)


První balíček byla výhra od Pampeliškové Vlasty z její červencové soutěže. Moc jí za soutěž děkuju (společně se ségrou), protože já se tak dostala k Honu (upíři jsou občas potřeba) a ségra vyhrála Po strništi bos, které už si chtěla sama koupit :) PS: vážně nekecám, ale každá z nás (já i ségra) jsme soutěž vyplňovaly zvlášť! :)) A jen tak pro zajímavost, je to moje první knižní výhra :)





Druhý balíček je ze Zoner Pressu a jsou to mé první papírové recenzáky! :) Určitě si všichni na ty svoje první pamatujete, takže chápete jakou mám radost. Proto bych Zoner Pressu a moc milé paní Filipi ráda poděkovala za výtisky, knihy vypadají skvěle :)







Unika by měla být zajímavá fantasy s anděly, tak se na ni těším, protože s nimi jsem se v knize ještě nesetkala :) Druhá kniha je o pokeru, což je hra, která už mě dlouho fascinuje, a tak se o ní chci dozvědět víc. 


Všechny knížky pěkně pohromadě :) Svěrák ale skončí v knihovničce u ségry :) Děkuju jak Zoner Pressu, tak Vlastě a těším se na čtení :) 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

10 Responses to Rozbaleno #2

  1. Plameň života, ten som riadne chcela. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluji k výhře, sama se na HON chystám..Unika má krásnou obálku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je fakt náhoda, že jste to vyhráli se sestrou obě :) Gratuluji k výhře i k recenzním výtiskům a jsem zvědavá na recenzi Honu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé balíčky. Já Hon před týdnem dočetla a je to docela dobrá knížka. A jinak gratuluji k výhře i prvnímu recenzáku. Taky si pamatuju svůj první. :)

    OdpovědětVymazat
  5. gratuluju k vyhre. a to ze jste vyplnovaly se segrou zvlast vam nikdo neveri! :-D ne vtipek :) hon jsem cetla a libil se mi, nad sverakem premyslim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně bylo jasný, že mě budete podezřívat :D :) a řeknu ségře, ať se podělí o dojmy ze Svěráka ;)

      Vymazat
  6. Téda, to je rychlost. :D A já myslela, že ta obálka vypadá hůř, používám staré obálky, protože do města se mi pro nové nechce. :D
    Ať se knížky líbí! ;)

    Mé první recenzáky byly od Fragmentu, série Temné vize. Dva díly už jsem totiž v minulosti četla a chtěla jsem začít trochu na jistotu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou děkujeme :) Obálka byla úplně v pohodě :)))
      Jé o téhle sérii slyším prvně, kouknu na to :))

      Vymazat
  7. Parádní úlovky :) Hlavně Hon a Unika by mě lákaly!

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.