Vezmi knihu na výlet - Přímo do srdce na Křivoklátě

Ahoj všichni :)

Máme tu poslední den prázdnin (já jdu poprvé v životě až na konci října, konečně je ta střední za mnou!) a já doháním jeden svůj malý rest. Basterka z blogu Knihy nekoušou pořádá projekt Vezmi knihu na výlet, přičemž mně se tento nápad tak líbil, že jsem so řekla, že se pokusím knihy vyfotit hned na několika výletech. Jenže skutek utek... A to přitom příležitostí/výletů bylo celkem dost, jen jsem so vždy zapomněla tu knihu :) Nakonec se mi knihu na výletě přece jen povedlo před týdnem nafotit při dovolené u Berounky!
Jeden den jsme z Nižboru, kde jsme bydleli na chatě, vyrazili na túru až na Křivoklát. Vědeli jsme, že cesta to má být dlouhá, konkrétně asi 20km (což každé léto denně bez větších problémů chodíme v Krkonoších), ale až v průběhu cesty jsme si konečne na vlastní kůži vyzkoušeli, co to ,,za devatero horami a devatero řekami" znamená. Ufff to byla cesta, až jsem zase knihu přimo s hradem nevyfotila a vzpomněla si na to až na cestě domů na nádraží (zpateční cestu už jistil vláček :)). 
A jakou knihu jsem vzala na výlet? Je to knížka Přímo do srdce od nakladatelství CooBoo, kterou jsem za pár bodů získala v aukci na plzeňském srazu (ještě jednou díky holkám i CooBoo). Včera jsem ji za necelý den přečetla a je to velmi hezká letni oddychovka, takźe jsem ráda, že jsem se k ní vlastně náhodou dostala, protože v knihkupectví bych asi sáhla po jiných titulech :)
PS: na knihu najdete recenzi ZDE!
PS2: od pondělí do pátku jsem v Praze a budu mít spoustu času, nechcete se někdo potkat? :)

Teď už ale k výletu... Cestu jsme začali u zámku/kláštera/hradu v Nižboru, ze kterého je krásný výhled na Berounku a vesničku Nižbor. 




Po cestě jsem se spíš soustředila, abych kladla nohu před nohu a došla do cíle, ale tohle místečko jsem k fotce prostě musela využít :)

A tady už je křivoklátské nádraží a cesta vlakem...







A ještě než jsme se odebrali do chatičky, stavili jsme se v naší oblíbené hospůdce u Hanáka (toho herce :D), která je v krásném nádražním prostředí. 

Vzali jste knihu na výlet o vy? Některé články už jsem viděla, ale nerada bych nějaký propásla :)

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Vezmi knihu na výlet - Přímo do srdce na Křivoklátě

  1. Ahoj, pěkný článek, asi se nechám inspirovat. mimochodem nominovala jsem tě na Liebster Award TAG -> http://cosmetics-by-moni.blogspot.cz/2014/08/liebster-award-tag-dopsat.html

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.