New In #3 aneb co dal první zářijový týden!

Ahoj všichni :)

První zářijový týden jsé trávila v novém bytě, už jako vysokoškolačka. Zatím se až na zařizování jednalo o samé příjemné věci, přičemž jednou z nich bylo nakupování knih. 

Hned v úterý jsem v pobočce Neoluxoru na hlaváku objevila poslední výtisk Maze Runnera (Labyring: Útěk), a toho jsem tam opravdu nemohla nechat, obzvlášť, když na něj půjdu do kina :)



Ve středu jsem se v Luxoru stavila znovu, tentokrát abych si vyzvedla výhru! Komentovat blogové příspěvky na stránkách knihkupectví Neoluxor se vyplatí, protože pak můžete dostat skvělou knížku! Můj komentář byl vybrán zrovna v týdnu, kdy se ,,hrálo" o Mlýny osudu, takže jsem měla obrovskou radost :)



Ve čtvrtek jsem do bytečku znovu neodcházela s prázdnou, ale ještě před tím jsem se potkala s několika bloggerkami v kavárně Lucerna. Původně jsem čekala, že bych mohla pro zahnání nudy potkat 2-3 holky, které už znám z minulého srazu, ale ostatní blogerky se chytly nápadu, že vypleníme Luxor při Happy Hour, takže nás bylo u stolu v jednu chvíli i 12! Za organizaci tohoto ,,srazu" děkuju Basterce. I když jsem to odpískala já, byla jsem víceméně bez netu, a tak se do domlouvání pustila Basterka :)) Jsem moc ráda, že jste dorazily holky, a určitě zas někdy na nákupy knih vyrazíme! :))


Ale co že jsem si teda z Paláce knih odnesla? Sice jsem celou dobu v ruce žmoulala Zmizelou (v angličtině, takže Gone Girl), ale na poslední chvíli jsem našla dvojku Sila v ájině, a tu jsem tam nemohla nechat O:)



Celkem jsou to tedy 3 nové knihy za tento týden (+ v balíčcích další 4)! Jak se nafoukla vaše knihovnička po prvním zářijovém týdnu? :)


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to New In #3 aneb co dal první zářijový týden!

  1. Moc hezký článek, držím palce ve škole!

    OdpovědětVymazat
  2. To ses mi tedy odvděčila za pomoc tak hroznou fotkou :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrá fotka, sluší nám to :D Sraz byl skvělý holky!!!

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.