Rozbaleno #7

Ahoj všichni! :)

Po týdnu v Praze jsem se vrátila a našla doma 4 balíčky, které dorazily už 1.září, jenže já se z nich radovala až v pátek večer! Nezapomněla jsem vám všechny knížky a rozbalování pěkně nafotit :)




V prvním balíčku se ukrývá dárek pro prvního výherce první soutěže na mém blogu. Někteří z vás už možná tuší, o co se bude soutěžit :) Knížku do soutěže poskytlo nakladatelství Fragment, kterému tímto děkuji a vám jen připomínám, ať si hlídáte blog nebo FB stránky!


Pojďme na druhý balíček...








V druhém balíčku jsem našla první recenzní výtisk od nakladatelství Panteon, kterému velmi děkuji za zaslání španělské detektivky, na kterou se opravdu těším! 

A co že bylo ve třetím balíčku?




Teď už určitě všichni víte, že se jedná o ...


... Knížku od mé milované Jillian! Doufám, že se tentokrát dokopu a konečně budu moct do recenze připsat i funkčnost daných rad, protože všechno vyzkouším! :) Za zaslání recenzního výtisku moc děkuju knihkupectví ANAG!

A poslední, největší balíček skrývá...






Teď už určitě všichni víte, že jsem so ve slevách objednala ...


Den co den od Davida Levithana a...


... Dystopii Prvních 100, kterou si chci už dlouho přečíst! :)

Fotku všech knížek jsem hned aktivně musela hodit na svůj instagram, abych se pochlubila, protože aby mi přišly 4 knihy za jeden den/týden, to se mi opravdu dříve nestávalo :))

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

8 Responses to Rozbaleno #7

  1. Prvních 100 je úplně skvělá knížka :-) doporučuju!

    OdpovědětVymazat
  2. hmm, to jsou úlovky :-) na Den co den jsem sama moc zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné přírůstky, rozhodně chválím (a závidím). Neviditelný strážce (jediný, kterého jsem z těchto četla) je naprosto... no, nemám slov. Užij si čtení :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné knihy! Den co den a Prvních sto by som chcela aj ja! :D Neviditeľného strážcu sme otcovi kupovali na Vianoce a po dočítaní mi povedal, že to mohlo byť aj lepšie, ale nebolo to zlé. Ja som ju osobne ešte nečítala, ale možno raz si na ňu nájdem čas :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné :) Den co den mám a Prvních 100 bych brala :))

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.