Would You Rather TAG

Ahoj všichni :)
Právě jsem v Praze, ale nerada bych vás nechala úplně bez článků (on by to totiž beze mě těch 5 dní nikdo nevydržel!), takže kromě projektu a unboxingů jsem pro vás připravila ještě jeden skvělý TAG, se kterým přišla Melinda. Tenhle TAG už jsem několikrát viděla u zahraničních booktuberů, ale nenapadlo mě ho přeložit do češtiny. Mel naštěstí ano a za to jí děkuju :)

Would you rather...
1) Četli jen trilogie, nebo knihy, jež nejsou součástí žádné série?
To to pěkně začíná... Ale asi bych řekla trilogie, protože mám raději, když můžu s postavami strávit více času. Na druhou stranu mám knížky mimo sérii taky ráda, takže bych se jich nerada vzdala, navíc když jsou třeba někdy pěkně dlouhé...:)

2) Pouze mužské, nebo ženské autory?
V poslední době jsem četla víc knih od ženských autorů, ale protože bych se nedokázala vzdát severských krimi, které přece jen píší spíš muži, tak vítězí mužské pohlaví.

3) Nakupovali pouze v kamenném obchodě, nebo na internetu?
Sice teď hodně ráda objednávám, ale od září budu mít do kamenných obchodů denně přístup, takže jednoznačně kamenná knihkupectví vedou. Navíc na ty knížky ráda koukám, osahávám (to zní hrozně) a zdlouhavě je vybírám :)))

4) Aby knihy byly zfilmovány, nebo natočeny jako seriál?
Nooo. Asi bych upřednostnila film, protože sledovat tolik seriálů bych nezvládla, i když by se tam samozřejmě zase vešlo víc detailů :)

5) Přečetli 5 stránek denně, nebo 5 knih týdně?
Pfff co je tohle za otázku?! Kdybych to stíhala, tak 5 knih týdně, protože 5 stránek denně je neskutečně málo. Jenže jsem člověk, kterému knihy ani zdaleka k životu nestačí a nejsou pro něj na prvním místě, takže bych zůstala asi u těch 5 stránek denně.

6) Byli profesionálním recenzentem, nebo autorem?
I když to musí být skvělé, být spisovatelem, a jednou bych ráda knihu vydala, na tuhle otázku můžu jednoznačně odpovědět, že profesionální recenzent by mi maximálně vyhovoval :) Přece jen to znamená stále číst (a spousta dalšího, aby to nevypadalo, že si myslím, jak je to jednoduché :)).

7) Četli znovu a znovu dokola svých 20 nejoblíbenějších knih, nebo pouze nové knihy, které jste ještě nečetli?
Nové knihy. Určitě by mě pár titulů mrzelo, že si je znovu už nikdy nepřečtu, ale ani teď nemám moc času na žádné re-readingy, takže raději stále nové ;)

8) Byli knihovníkem, nebo knihkupcem?
Knihovníkem jedině v nějaké dobře vybavené a moderní knihovně, jinak spíš knihkupcem.

9) Četli jen svůj oblíbený žánr, nebo všechny žánry kromě svého oblíbeného?
Protože si vlastně svůj nejoblíbenější žánr neuvědomuju, tak asi všechny kromě něj. Myslím to tak, že často mám dlouhou dobu jeden žánr oblíbený, ale může se to změnit a navíc se mi líbí i spousta dalších.

10) Pouze fyzické výtisky knih, nebo e-knihy?
Pouze papírové knihy, jednoznačně. Nemám vůbec nic proti e-knihám, ale já mám radši ty papírové, protože si ráda při čtení odpočinu od veškerého záření a techniky :)

Tak to je všechno :) Nikoho naštěstí nominovat nemusím, ale budu ráda (a určitě i Mel), když TAG vyplní i ostatní a já se o vás a čtení dozvím zase něco víc :)
Mějte se krásně!
Míša


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Would You Rather TAG

  1. Jůů :) není zač :) jsem ráda, že teď tag pofrčí i u nás :) super odpovědi :) je zajímavé srovnat, jak se jednotliví čtenáři od sebe liší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super tag. Já bych si teda vybrala jednorázové knihy, protože sérií je v poslední době tolik... Asi bych odpověděla všude stejně/podobně. Jen u poslední otázky bych nedala jednoznačně, protože každá z variant má své výhody. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super odpovědi :) Otázka 5 stran denně vs. 5 knih týdně je vážně šílená :D

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.