CooBoo slavilo 5. narozeniny!

Zdravím! :))
Dnes jsem se chtěla jen ve zkratce zmínit o páteční oslavě 5. narozenin nakladatelství CooBoo!
S tímto nakladatelstvím sice nespolupracuji (ale co si budeme povídat, v poslední době mě jejich knížky baví asi nejvíc - opravdu je ten věk na občance trošku mimo...), přesto jsem se na jejich oslavu v příjemných prostorách Era svět dostala, a to díky poslední výzvě. Stačilo napsat komentář a mohla jsem dorazit, tak proč bych si ve čtvrtek večer na rychlo neudělala plány na večer následující! :)
Protože šla i Naty, Madlen a Katka, o zábavu jsem měla postaráno :) Ze začátku se o ni starali ale hlavně organizátoři z řad nakladatelství CooBoo! Šéfredaktorka Terka nám přiblížila historii tohoto stále ještě mladého nakladatelství, což jsem si moc ráda vyslechla. Nejvíc mne ale zaujal ediční plán na leden - březen 2015! Tolik skvělých knih, takže bych měla začít redukovat své stavy nepřečtených knih, co mi leží doma...!
Všichni museli být nadšení z tomboly, která byla opravdu bohatá, a člověk navíc musel udělat jediné - napsat CooBoo přáníčko k narozeninám, nebo splnit nějaký úkol z Destruktivního deníku! Protože jsem nekreativec, zůstala jsem u přání! A co jsem si odnesla?

Slevové poukázky jsou nutnost, záložky a placky taky! 2 plakáty týkající se Divergence, snad ještě větší nutnost (no, jestli já jsem zrovna z Mírumilovnosti...). No a světě div se, Destrukční deník! Když jsem si šla pro číslo do tomboly, akorát jsme ho s holkama řešily. Říkala jsem jim, že ten si určitě nekoupím, ničit knížky a ještě podle toho, jak je tam napsáno, to není nic pro mě. A teď ho mám doma i s karikaturou od autora kubulínského loga! A to už se ho přece nemůžu vzdát! :) Navíc spousta těch úkolů vůbec není špatná, člověk se pobaví :) Takže za mě nakonec palec hore!
Celý večer se nesl ve znamení knížek, jídla a dobré zábavy! Moc jsem nefotila, nebo spíš to řeknu takto, fotila se selfíčka, ale ty radši moc zveřejňovat nebudu! Doporučuju se ale podívat k Janě na nádherné fotky, které opravdu celý večer skvěle znázorňují! :))
Takto vás zdravíme z kubulínské párty a těšíme se zase třeba za rok! :)))
Nakladatelství CooBoo přeji spoustu prodaných výtisků a spokojené čtenáře! :)

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to CooBoo slavilo 5. narozeniny!

  1. Bylo to fajn a zase někdy musíme udělat nějaký sraz!! :) S vámi totiž není možné se nudit :)
    Krásná fotka!
    A některá selfíčka by opravdu nikdy neměla spatřit světlo světa :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek ! :) Pořád mě mrzí, že jsem přišla o ten začátek :(
    Ale aspoň je v podobě selfiečka zdokumentováno, že jsem tam vážně nakonec byla :D

    OdpovědětVymazat
  3. Muselo to být super, škoda že je to tak z ruky, jinak bych to zkusila.. :) Ale je dobře, že jste si to tak užili a vyhrála jsi tak skvělé ceny! Úžasný článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milovník střední školy, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy opravdu miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu spoustu párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat

Předem děkuju za každý komentář :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.